Koyunlarını kurtarırken bataklığa saplandı

Denizli'de, koyunlarını kurtarmaya çalışırken bataklıkta mahsur kalan Veli Yağız, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Denizli'de, mermer tozlarından oluşan bataklığa giren koyunlarını kurtarmaya çalışan Veli Yağız mahsur kaldı. Yağız, saplandığı yerden yaklaşık 2 saat sonra itfaiye aracının merdiveni yardımıyla kurtarıldı.

İTFAİYE ARACIYLA KURTARILDI(FOTO GALERİ)

Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde gardiyan olan 47 yaşındaki Veli Yağız, Güzelköy Mahallesi'nin yakınındaki bir alanda koyunlarını otlatmaya başladı. Bu sırada koyunlar, çevrede bulunan bir mermer fabrikasından çıkan tozlardan oluşan bataklığa girdi. Hemen bataklığa dalan Yağız, koyunları saplandığı yerden çıkardı, ancak kendisi mahsur kaldı.

Reklam
Reklam

Beline kadar batan Veli Yağız'ın imdadına yakınları ve mahalleli yetişti. İhbar üzerine olay yerine polis ve Denizli Belediyesi'ne ait ekipler sevk edildi. Yağız, iple kurtarılmaya çalışıldı, ancak başarı sağlanamadı. Bunun üzerine itfaiye aracının yangın merdiveni toz havuzunun üzerine uzatıldı. Vatandaşların meraklı gözlerle izlediği çalışmalar sırasında Veli Yağız'ın oldukça sakin olması dikkat çekti.

Koyunlarını kurtarırken bataklığa saplandı | www.mynet.com/video

Beline bağlanan halatla yukarı çekilen Veli Yağız, yaklaşık 2 saat sonra mermer tozlarından oluşan çamurdan çıkarıldı. Meraklı vatandaşlar ise Yağız'ın kurtarılmasını alkışlarla kutladı. Yağız, daha sonra kendisini kurtaran itfaiye ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Veli Yağız, kurtarılmayı beklerken hiç korkmadığını belirterek, "Burada koyun otlatırken, 6 koyunum içeri gitti. Onları çıkarayım derken gömüldüm kaldım. Ben çıktım, kurtuldum şükür ama, çoluk çocuk düşse kim kurtaracak? Havuzun çevresi tamamen açık ve mahallenin içerisinde. Çoluk çocuk girse gidecek. Çocuk girse kesin ölür. Ben korkmadım. Soğukkanlı bir insanım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz