Koyunoğlu'nda Yol Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Malatya Belediyesi tarafından, Koyunoğlu Mahallesi Koyunoğlu Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışmalarının bir bölümünün tamamlandığı, bir...

Malatya Belediyesi tarafından, Koyunoğlu Mahallesi Koyunoğlu Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışmalarının bir bölümünün tamamlandığı, bir bölümünün de devam ettiği bildirildi.

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, yol genişletme çalışmaları kapsamında, cadde girişinde bulunan 5 adet konutun yıkılarak yola dahil edildiği ve yıkılan konutlar için hak sahiplerine toplam 123 bin TL lira muhdesat bedeli ödendiği bildirildi.

Sürdürülen çalışmalar ile mevcut 12 metre genişliğinde olan Koyunoğlu Caddesi girişinin Koyunoğlu Camii'ne kadar olan kısmının imar planındaki genişliğe çıkarılacağı ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği, yol genişletme çalışmasının tamamlanmasından sonra kaldırım düzenlemelerinin de yapılacağı ifade edildi. Koyunoğlu Mahallesi'nde sürdürülen düzenleme çalışmaları kapsamında; Koyunoğlu Caddesi, Koyunoğlu Okul 1 ve Okul 2'nci sokaklar ile bağlantılı sokaklarda öncelikle alt yapılar yenilendi, ardından da kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandı. Yüzde 80'i tamamlanan düzenleme çalışmalarının bitirilmesi için ekiplerin yoğun bir gayret gösterdikleri belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: