Kozağacı'nda 3. Kiraz Şenliği Düzenlendi

Bursa'nın Keles ilçesi Kozağacı bölgesinde bulunan Davutlar köyünde Kayadibi Mahallesi Koru Çamlığı'nda gerçekleştirilen geleneksel kiraz...

Bursa'nın Keles ilçesi Kozağacı bölgesinde bulunan Davutlar köyünde Kayadibi Mahallesi Koru Çamlığı'nda gerçekleştirilen geleneksel kiraz şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Şenliğe Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Edebali ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Koza-Der Başkanı Cemal Çakır, Koza-Der olarak kuruldukları günden bu yana birçok sosyal etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Bu günde üçüncüsünü düzenlediğimiz kiraz şenliğinde yine birlikteyiz. Bu şenlikte emeği geçerlere teşekkür ediyorum.” dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir de, Kozağacı bölgesinde ki üreticilerin Türkiye'ye örnek olarak gösterilebileceğini belirterek, bölgede tarımın profesyonel olarak yapıldığını söyledi. Akdemir, geçmişte sadece hububat üretimi yapılırken bölgede şimdi kapalı devre sulama ile meyvecilik yapılarak ciddi bir gelir sağlandığını aktardı.

Reklam
Reklam

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise “Türkiye hem bölgesinde hem de dünya da büyük bir güç haline geldi. Vatandaşımızın hayat standardı gün geçtikçe ilerliyor. Türkiye 2002 yılına kadar ne zorluklar yaşadıysa, 2002 yılından sonra AK Parti iktidarında sorunlar tek tek ele alınıp ülkenin önü açılarak dünyanın ikinci büyüyen ülkesi oldu.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: