Kozan Belediye Spor Bal Ligi’nde

Adana Amatör Süper Ligde Mücadele veren ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kozan Belediye Spor kendisiyle...

Adana Amatör Süper Ligde Mücadele veren ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kozan Belediye Spor kendisiyle aynı puana sahip olan Yenibeygücü ile Adana 5 Ocak Stadyumu’nda oynadığı maçı 3-0 kazanarak Bal Liginde çıktı.
Maçın ilk dakikaları her takımın karşılıklı ve kontrollü atakları sonrasında 12 dakikada Kozan Belediye Spor’dan Barış Yenibeygücü’nün ağlarını havalandırmasıyla Kozan Belediyespor 1-0 öne geçti.
Maçın ilk yarısında başka gol olmazken, maçın ikinci yarısının 75. dakikasında Mehmet’in ayağından Kozan Belediyespor ikinci golü bulup rahatlarken, Yenibeygücü’nden bir seyirci sahaya atladı. Yenibeygücü taraftarlarının tribünde bulunan seyirciler ise koltukları sökerek olay çıkardılar. Emniyetin sıkı güvenlik tedbiri aldığı maçın bitti dediği anlarda Kozan’dan 3. gol geldi.
Maçın ikinci yarısının son çeyreğinde sporseverler unutulmaz bir maç izlerken Yılın derby maçını kazanan taraf Kozan Belediye Spor oldu. Kozan Belediyespor direk Bal Ligine çıkarken, Yenibey gücü’nün play-off maçı oynayacağı öğrenildi.
Maç sonrasında büyük sevinç yaşayan futbolcular Kozan seyircilerinin yanına koşarak doyasıya sevinç yaşadılar. Sahaya inen Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz, Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı mimar Kazım Özgan, Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu ve diğer yöneticiler. Klüp Başkanı İdris Çeviklap, Teknik Heyeti,Takım Hocası İzzet Kunt ve futbolcuları tebrik ettiler.
Başkan Özgan’ı omuzlara alan seyirciler sahada uzun süre sevgi yamağı oluşturdular.

Reklam
Reklam

SEVGİLİ, “KARARLILIK VE AZİMLE BU BAŞARILI GÜNÜ YAKALADIK”
Konvoy eşliğinde Adana’da çıkan taraftarlar, Kozan’da şehir turu yapıp Kozan spor tesislerine gelindi. Burada bir açıklamada bulanan Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili; “Tüm futbolcularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere takımımıza, yönetimimize, hocalarımıza ve taraftarlarımıza takımımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda hep finallerde kaybettik. Ancak kararlılık ve azimle bu başarılı günü yakaladık.” Dedi.

BAŞKAN ÖZGAN, “BUNDAN SONRA HEDEFİMİZ ÜÇÜNCÜ LİG OLACAK”
Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan; “Bu sene hedefe kilitlenmiştik. Önceki maçlarda biliyorsunuz bal ligine girememiştik. Bu sezonda gençlerimize inandık ve güvendik. Bu şampiyonluk Kozan’a ve Kozan sporlulara hayırlı olsun. Takımımızda emeği geçen önceki yönetimimize de teşekkür ediyorum. Mutlu bir gün yaşıyoruz. Bundan sonra hedefimiz üçüncü lig olacak. Ayrıca her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Reklam
Reklam

ÇEVİKALP, “ADIM ADIM HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLEYECEĞİZ İNŞALLAH”
Kozan Belediye Spor Kulüp İdris Çevikalp; “Takımımızdan destelerini esirgemeyen Sayın Vali Yardımcımıza, Kaymakamıma, Belediye Başkanıma, Emniyet Müdürümüze maçımıza katılan ve takımımıza moral ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hedefimiz üçüncü lig. Adım adım hedefimize doğru ilerleyeceğiz inşallah.” Şeklinde konuştu.

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili; “Yıllardır böyle bir mücadelemiz vardı. Bu mutluluğu yaşattıkları için futbolcularımıza, yönetimimizi, hocamızı ve Kozan halkını kutluyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: