Kozan Belediyesi EMİT Turizm Fuarına katılacak

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, EMİT 2012 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacaklarını...

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, EMİT 2012 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacaklarını açıkladı.
Başkan Özgan, "Kozan olarak 9–12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Beylikdüzündeki TÜYAP’da EMİT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacağız." dedi.
Önceki yıllarda da EMİT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldıklarını hatırlatan Başkan Özgan, "Amacımız, rotasını turizme çeviren Kozan’ımızın tarihi ve turistik değerlerini, narenciyesini, marka ürünlerini, geleneksel el sanatlarını mesire alanlarını, yaylalarını Binboğa Bal ile birlikte 12 nolu salonda paylaşacağımız stantta tanıtmaktır." diye konuştu.
Fuarda Kozan fotoğraflarının sergileneceğini kaydeden Özgan, vatandaşlara ilçenin dünyaca ünlü portakalını ve Binboğa Balını ve yöreye özgü bal şerbetini ikram edeceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz