Kozan Belediyesi Yaz Futbol Okulu Sona Erdi

Kozan Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Yaz Futbol Okulu sona erdi. 7–13 yaş arası...

Kozan Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Yaz Futbol Okulu sona erdi. 7–13 yaş arası 430 çocuğun başvurduğu yaz futbol okulunda eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kozan Belediye Spor Kulübü Başkanı İdris Çevikalp, "Öğrencilerimiz bir aylık eğitimlerini tamamlayıp, sertifikalarını almaya hak kazdılar. Futbol okulumuza busene ilginin çok olması nedeniyle minkleri ve büyükleri iki gruba ayırıp eğitimlerini tamamladık. İnanıyoruz ki bu çocuklarımız arasından yetenekli oyuncular çıkacaktır. Çalışmalara katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor güzel bir yaz tatili diliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: