Kozan Belediyesi’nden 127 işçiye veda yemeği

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 6111 yasadan faydalanılarak norm kadro fazlası olan 127 işçinin farklı...

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 6111 yasadan faydalanılarak norm kadro fazlası olan 127 işçinin farklı kurumlara nakili üzerine belediye personeline veda yemeği verdi.
Kozan Belediyesi bünyesinde bulunan 213 işçiden 127 işçi, hükümet tarafından çıkarılan Belediyede çalışan norm kadro ve ihtiyaç fazlası işçilerin başka kurumlara nakil edilmesinden faydalandı. Belediye Düğün salonunda nakil olan belediye işçilerine veda yemeği veren Belediye Başkanı Kazım Özgan, işçilere çalıştıkları süre boyunca verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.
Şehitler ve Van’da yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için İstiklal Marşı Saygı Duruşu ile başlayan programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kazım Özgan, nakil olan işçilere yeni iş hayatlarında başarılar diledi. Başkan Özgan, “Sizlerle ilk defa 2004 yılında bir araya gelmiştik ve o gün sizlere söylediğim bir söz vardı. Mazbatamı taktığımda sizlere siyaseti bıraktığımı ve hep birlikte yaşanabilir güzel bir Kozan için çalışacağım sözünü vermiştim. Daha dün gibi ama yedi buçuk yıl olmuş. Bakın sizlerle birlikte Kozan’ımız giderek değişti ve gelişti. Ben her zaman söylüyorum bu hizmetlerin mimarı Kozan Halkı ve sizlersiniz. Devletimizin çıkardığı bir kanunla belediyelerin personellere ayırdığı bütçe oranı yüzde otuza düşünce devletimiz sizleri farklı kurumlara alıyor. Ayrıca bu bütçenin düşmesi belediyelerin üzerindeki büyük yükü kaldırıyor ve hizmet giderek artıyor. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum, sizlerde hakkınızı bizlere helal edin. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Şunu unutmayın ki Kozan Belediyesi her zaman sizin diğer bir evinizdir. Kapımız her zaman sizlere açık olacaktır” dedi.
Hizmet İş Sendikası Adana Bölge Sorumlusu Abdurrahman Yücel “Devletimiz 6111 sayılı yasanın 166. maddesi gereğince belediyelerden ihtiyaç fazlası personelleri farklı kurumlara gönderiyor. Her şeyde bir hayır vardır. Gidecek arkadaşlara yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devem edeceğiz. Her sıkıntınızda bana ulaşabilirsiniz. ” diye konuştu.
Konuşmaların ardından 127 işçiye yaptıkları hizmetlerden dolayı takdir belgesi verdi. Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.
Düzenlenen programa Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın yanı sıra Hizmet İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve nakil olan işçiler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz