Kozan Cezaevinde Yangın Tatbikatı

Kozan M Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde yangın tatbikatı yapıldı.

Kozan M Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde yangın tatbikatı yapıldı.

Alınan bilgiye göre, cezaevi yönetiminin yangın alarmı vermesi üzerine, polis, jandarma, İtfaiye ekipleri, TEDAŞ ve 112 Acil sağlık ekipleri kısa sürede Kozan M Tipi Kapalı ve Açık Cezaevine ulaştı.

İtfaiye ekipleri, cezaevi bahçesinde kontrollü olarak çıkarılan küçük çaplı yangına müdahale ederken, polis ve jandarma çevre güvenliği aldı. Sağlık görevlileri olası yaralanmalara karşı hazır bekletildi.

Yılda iki kez, önceden haber verilmeksizin gerçekleştirilen rutin tatbikata planlanan zamanda katılım gösteren ekiplerin ortaya konulan senaryo kapsamında başarı sağladığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Tatbikata Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Cezaevi Savcısı Çağdaş Erol ile Cezaevi müdürleri ve görevlileri katıldı.

Öte yandan, yakınları ile görüşmek için cezaevi kapısında bekleyen bazı tutuklu ve hükümlü yakınları ise tatbikatı gerçek sanarak kısa süreli panik yaşadı. Vatandaşlar, kapıdaki görevlilerin bilgi vermesi üzerine sakinleşti.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: