Kozan Kadın Kültür Ve Sanat Merkezi'nde Sergi Açılışı

Adana'nın Kozan ilçesinde Ressam Sabahat Veziroğlu'nun kişisel resim sergisi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı...

Adana'nın Kozan ilçesinde Ressam Sabahat Veziroğlu'nun kişisel resim sergisi ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

Atatürk Parkı Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki serginin açılışını Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Kozan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez yaptı.

Öte yandan aynı yerde Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin resim ve fotoğraf sergisinin de açılışı yapılarak gezildi. Kaymakam İzzettin Sevgili fotoğrafları çeken ve resimleri yapan Ali Osman Çetin isimli öğrenciyi yanına çağırarak fotoğraf makinesi alması için yardımcı olacağı sözünü verdi.

Reklam
Reklam

Serginin 4 Haziran'a kadar açık kalacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: