Kozan Kalesi'ne Teleferik Projesi

 Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, Kozan Kalesi'ne teleferik sistemi kurulması için proje hazırladığını bildirdi.

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, Kozan Kalesi'ne teleferik sistemi kurulması için proje hazırladığını bildirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Özgan, seçim çalışmaları kapsamında Hacıuşağı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği toplantıda, tekrar seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelerini anlattı ve sorun dinledi. Özgan, Belediye Başkanlığı yaptığı iki dönemde, bir çok hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları ifade etti: "Kozan Kelesi'ndeki röleve çalışmaları sürüyor. Kalenin restorasyonunu tamamlayıp onardıktan sonra kaleye teleferik sistemi kuracağız. Kalemizi sinema turizmine açacağız ve kamp merkezi yapacağız, yamaç paraşütünü geliştireceğiz. Yine eski belediye binamızı ise kent müzesine dönüştüreceğiz." Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ile mahalle sakinlerinin katıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: