Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

Kozan Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen, 2009 yılından buyana şehrin önceliklerinin belirlenmesine yönelik gündemlerine aldıkları...

Kozan Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen, 2009 yılından buyana şehrin önceliklerinin belirlenmesine yönelik gündemlerine aldıkları birçok konunun çözüldüğünü söyledi.

Bu gün toplanan Kent Konseyi Yürütme Kurulu, komisyonların üzerinde çalıştığı projelerin son durumu değerlendirdi.

Konsey Başkanı Sezen, gündemlerine aldıkları birçok konunun çözüldüğünü yada çözümü yolunda önemli aşamalar kaydedildiğini söyledi. İlçeye yüksek öğrenim yurdu yapılması, fakülte açılması, otogarlar arasındaki ulaşım sorununun çözülmesi, turizmin altyapısının hazırlanması ve Anavarza Antik Kenti'nde kazı çalışması yapılması gibi belirledikleri bazı önceliklerle ilgili çalışmaların başlamasının sevindirici olduğunu ifade eden Sezen, ilçeye kent müzesi kazandırılması, çevrenin korunması ve geri dönüşüme uygun atıkların değerlendirilmesi, trafiğin düzenlenmesi gibi bir çok konuyla ilgili de komisyonların çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Sezen, Kaymakam İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın da davet edileceği gelecek toplantıda, komisyonlarca raporlaştırılan çalışmaların sunumunun yapılacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: