Kozan Ticaret Odası Meclis Üyeliği Seçimleri Yapıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde Ticaret Odası meclis üyeliği seçimleri yapıldı.Kozan Ticaret odası toplantı salonunda yapılan seçimlerde...

Adana’nın Kozan ilçesinde Ticaret Odası meclis üyeliği seçimleri yapıldı.

Kozan Ticaret odası toplantı salonunda yapılan seçimlerde 7 meslek grubundan toplam 19 meclis üyeliği seçimleri yapıldı.

Kozan Ticaret Odası Meclisi şu isimlerden oluştu:

“1. Grup İbrahim Köse, Mert Ali Çetin ve Zürhan Kurt, 2. Grup. Mustafa Sezen, Osman Keskin ve Yasin Aylı, 3. Grup. Yunus Alparslan, Fatin Rüştü Dağlı ve Zihin Çubukçu, 4. Grup. Ali Atlı, Bilal Doğu ve Yusuf Baysal AŞ.5. Grup. Hilmi Baysal, İsmet Saygılı, 6.Grup. Üzeyir Ateş, Özgür Ataş ve Mustafa Kandemir,7. Grup. Yaşar Çelen ve Alaaddin Tıraş.”

Reklam
Reklam

Kozan Ticaret Odasının yeni meclisi, önümüzdeki günlerde toplanarak Meclis ve yönetim kurulu başkanını ile yönetim kurulu üyelerini belirleyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: