Kozan Yaş Sebze Ve Meyve Hali Resmi Statüye Kavuştu

Adana’nın Kozan ilçesindeki Yaş Sebze ve Meyve Hali, ruhsatının alınmasıyla resmi statüye kavuştu. Kozan’da...

Adana’nın Kozan ilçesindeki Yaş Sebze ve Meyve Hali, ruhsatının alınmasıyla resmi statüye kavuştu.

Kozan’da bir programa katılan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, ilçenin yaş sebze ve meyve açısından son derece önemli olduğunu, halin resmi statüye kavuşmasıyla üreticilerin ürünlerini pazarlaması açısından çok önemli bir kapının açıldığını söyledi. Konuyla ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve bakan yardımcısıyla görüştüklerini ve sonuç aldıklarını aktaran Ünüvar, “Bundan sonra top buradaki işletme sahiplerinde olacak. İnşallah onlar da güzel hizmetlere imza atacaklar. Kozan’da yetişen ürünleri ülkemizin her noktasına ulaştıracaklar.” dedi.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yıllardır hizmet veren hale bazı sorunlardan dolayı ruhsat alınamadığını hatırlattı. Ruhsat olmayınca buradan mal götüren kamyonların sorun yaşadığını aktaran Özgan, “Artık bunlar geride kaldı. Eksik olan kantarı kurduk. Ruhsatımızı da aldık. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili de “Halimiz milletvekillerimiz ve belediye başkanımızın gayretleri ile ruhsatına kavuştu. Artık üreticilerimiz ürünlerini daha rahat pazarlayabilecek.” şeklinde konuştu.
Kozan Yaş Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Süleyman Delibaş ise “Hal ilçemiz için büyük bir önem taşıyor. Yaklaşık 300 bin ton narenciye rekoltemiz var. Tabi bu ürünler ilçemiz dışına gidince bunun önemini anlayacağız. Üreticilerimiz ürünlerini artık daha rahat bir şekilde pazarlayabilecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz