Kozan'da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, il genelinde düzenlenen "İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okurum" yarışmasında birinci seçilen 2 öğrenciyi ödüllendirdi.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, il genelinde düzenlenen "İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okurum" yarışmasında birinci seçilen 2 öğrenciyi ödüllendirdi.

Kaymakam Sevgili, Adana'da düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında kategorilerinde birinci seçilen Zübeyde Hanım Okulu öğrencisi Nisanur Kayhanlı ile Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Buket Topak'ı makamında kabul etti.

Elde edilen başarıdan dolayı öğrenci ve öğretmenler ile okul müdürlerini kutlayan Sevgili, öğrencileri birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi ve çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler ise duygu yüklü ifade yetenekleri ile il derecesi aldıkları İstiklal Marşı'nı Kaymakam Sevgili'nin isteği üzerine bir kaz daha okudular.

Ziyarette hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, öğrencilerin başarılı olmasında emeği geçen okul müdürü ve öğretmenleri de başarı belgesi ile ödüllendireceklerini belirtti.

Yarışmada birinci olan öğrencilerin 12 Mart'ta İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla Adana'da düzenlenecek etkinliğe katılacakları bildirildi.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: