Kozan’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Adana’nın Kozan ilçesinde Cumhuriyet’in 95.

Adana’nın Kozan ilçesinde Cumhuriyet’in 95. kuruluş yıl dönümü kutlandı.
Kutlamalar 29 Ekim sabahı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın makamında tebrikleri kabul etmesi ile başlayıp İsmet Atlı Şehir Stadyumu’ndaki etkinliklerle devam etti.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Gürçam, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Kaymakam Gürçam, Belediye Başkanı Musa Öztürk ile öğrencileri ve halkı selamlaması ile devam eden kutlamalar, şiirler okunması, Halk Eğitim Merkezi Mehter Takımı ve halk oyunları gösterileriyle sürdü. Lise ve ortaokullar kız ve erkekler dalında 100 metre koşu yarışması ve 29 Ekim anısına düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kutlamalar okulların bayrak yürüyüşünün ardından son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz