Kozan'da En Güzel Balkon Ve Bahçe Yarışması

Kozan Kent Konseyi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında "En güzel bahçe ve...

Kozan Kent Konseyi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında "En güzel bahçe ve balkon" yarışması düzenlenecek.

Kent Konseyi, Yürütme Kurulu, Çevre Sorunları Komisyonu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; bu yıl, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, şehir estetiği ve güzelliğini sağlamak, çevre bilincini geliştirmek amacıyla "En güzel bahçem" ve "En güzel balkonum" yarışmaları düzenlendiği bildirildi.

Yarışmaya aile fertlerinden 12 yaş ve üzeri bir bireyin başvurusunun yeterli olduğunun belirtildiği açıklamada, yarışmaya katılmak isteyenlerin bahçe veya balkonlarına ait farklı cephelerden çekilmiş 5 adet fotoğrafı, ad ve soyad yazmadan sadece rumuz, konut adresi, telefon ve e-posta adresi bilgileri ekleyerek, 24 Mayıs tarihine kadar benimguzelbalkonum@gmail.com elektronik posta adresine göndermeleri istendi.
Finale kalan 3 balkon ve 3 bahçe arasından juri üyelerinin yerinde yapacağı değerlendirme sonrası en güzel bir balkon ve bir bahçenin sahibi 5 Haziran'da Muhsin Yazıcıoğlu parkında düzenlenecek etkinlikte ödüllendirilecek.

Reklam
Reklam

Başvuru şartları ve sonuçlar Kozan Kent Konseyi ve Kozan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden duyurulacak.
Öte yandan, Çevre Komisyonu'nca ortaokul ve lise öğrencileri arasında "Dünya için dönüştür, geleceği oluştur" sloganı ile geri dönüşümün önemine dikkat çekmek amacıyla bir de resim yarışması düzenlendiği kaydedildi.
29 Mayıs'a kadar başvurulabilecek yarışmaya ilişkin şartların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okullara bildirileceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: