Kozan'da Iftar Etkinliğinde Kan Bağışı

Kozan Belediyesi, Kızılay Adana Şubesi ve bir iş adamının birlikte düzenlediği iftar etkinliğinde, vatandaşların kan bağışında bulunduğu bildirildi.

Kozan Belediyesi, Kızılay Adana Şubesi ve bir iş adamının birlikte düzenlediği iftar etkinliğinde, vatandaşların kan bağışında bulunduğu bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye, Kızılay Adana Şubesi ve TÜMSİAD Şube Başkanı Fatin Rüştü Dağlı'nın Tufanpaşa Mahallesinde birlikte düzenlediği iftar etkinliği sonrası, vatandaşlar, Kızılay'ın kurduğu çadırda kan bağışında bulundu.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, etkinlikte yaptığı konuşmada, Ramazan ayının bereket ve bolluk ayı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bugün bereketli sofralarda bizleri bir araya gelmemize vesile olan kardeşlerimize teşekkür ediyor ve sizlerden de dua bekliyoruz. Ancak, Suriye'de, Irak'ta, Filistin'de, Kudüs'te ve dünyanın pek çok ülkesinde ezilen Müslüman kitleler var. Ramazan ayında dualarınızın kabul olacağı bugünlerde onlara da dua edin. Allah ülkemizi fitne ve fesattan korusun. Başta terör örgütü olmak üzere bütün şer güçlerinden vatanımızı ve milletimizi korusun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şükranlar diliyoruz. Allah bir daha bizlere şehit ve gazi haberleri duyurmasın. Aramıza fitne sokmak isteyen toplum, ülke ve insanların şerrinden Allah bizleri korusun."

Etkinlikte, Adana'da 8 Haziran gerçekleştirilen Dünya Kan Verme Rekoru denemesinde 15 ilçe arasında Kozan'ın birinci gelmesi sebebiyle Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı tarafından Belediye Başkanı Kazım Özgan'a teşekkür plaketi verildiği de belirtildi.

Etkinliğe, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ile çok sayıda davetlinin katıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz