Kozan'da "internet Üzerinden Mahalle Polisineerişim Projesi" Tanıtıldı

Kozan'da, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polisler, vatandaşlara mahallesinde görev yapan polislere internet üzerinden ulaşmalarına imkan

Kozan'da, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polisler, vatandaşlara mahallesinde görev yapan polislere internet üzerinden ulaşmalarına imkan veren projeyi tanıtmak üzere el ilanları dağıttı.

Cadde ve sokaklar ile okulları gezen polisler, 2 Haziran İlköğretim Okulu'nda düzenlenen bir etkinliğe de katılarak velilere, internet üzerinden mahalle polislerine ulaşılmasına imkan tanıyan sistem hakkında bilgiler içeren broşürlerden verdi.

TDP Büro Amiri Komiser Ufuk Kestek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yurt genelinde uygulamaya konulan projenin tanıtımı için Kozan'da da yaklaşık 3 bin adet broşür dağıtılacağını belirterek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Uygulamayla vatandaşların mahallesinde görev yapan ve topluma yakın bir anlayışla hizmet sunmayı amaçlayan Toplum Destekli Polislere, çağımızın vazgeçilmez vasıtası olan internet üzerinden ulaşabilmeleri, vatandaşlarımızın güvenlik hizmetlerine katılım ve desteğini sağlamak bakımından kaçınılmaz bir hizmet sunma yöntemi olarak 'web üzerinden mahalle polisine erişim projesi' geliştirilmiştir. PTT şubelerinden kimlik belgesiyle kolayca alınabilen e-devlet şifresi sahibi vatandaşlerımız, www.turkiye.gov.tr adresindeki e-devlet kapısı sistemine giriş yaparak, çevrimiçi hizmetler listesinde yeralan Emniyet Genel Müdürlüğü başlığı altındaki listeden 'Toplum Destekli Polislik' alt başlığını tercih edecekler ve buradaki mahalle polisi butonunu tıklayacaklar. Projeye ulaşan vatandaşlarımız buradan mahallesinde görev yapan polisi tanıyacabileceğı gibi 'istek ve önerileriniz' alanını doldurarak, iletilerini de rahatlıkla mahallesinde görevli polise ulaştırabilecektir. Sistemin aktif olarak kullanımının sağlanması için tanıtım çalışmalarımız sürecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: