Kozan'da "İslam'da Ticaret Ahlakı" Konferansı Düzenlendi

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Kozan Şubesi'nce "İslam'da ticaret ahlakı" konulu konferans düzenlendi.

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Kozan Şubesi'nce "İslam'da ticaret ahlakı" konulu konferans düzenlendi.

Belediye sinemasındaki etkinlik, Genç TÜMSİAD Şube Başkanı Serhan Ünüvar ve TÜMSİAD Şube Başkanı Fatin Dağlı'nın yaptıkları çalışmaları anlattıkları açılış konuşmaları ile başladı.

Daha sonra, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi Ekonomist Prof. Dr. Enver Alper Güvel ile Hoşkadem Camisi Din Görevlisi Abdurrahman Yılmaz "İslam'da ticaret ahlakı" üzerine katılımcılara bilgi verdi ve önerilerde bulundu.

Reklam
Reklam

Konferans sonunda, konuşmacılar Güvel ve Yılmaz'a birer teşekkür plaketi verildi, katılımcılara kitap dağıtıldı.

Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Süleyman Halacoğlu, dernek üyesi işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: