Kozan’da Kablo Hırsızlığı

Adana’nın Kozan ilçesinde bir GSM şirketine ait baz istasyonunun kabloları kesilerek çalındı.Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe...

Adana’nın Kozan ilçesinde bir GSM şirketine ait baz istasyonunun kabloları kesilerek çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Evleri civarında bulunan özel bir GSM şirketine ait baz istasyonun içerisinde kabloların bulunduğu konteynıra bilinmeyen bir saatte kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce girilerek kablolar kesilerek çalındı.

GSM şirketine ait yetkilinin bakım için geldiği baz istasyonundaki konteynırın kapısının açık olduğunu görünce polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler yapmış oldukları incelemede kabloların kesilerek çalındığı ve istasyona zarar verildiği belirlendi.

Reklam
Reklam

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kabloyu çalan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: