Kozan’da Karacaoğlan Derneği'nin Yeni Başkanı Aydın Oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde 2006 yılında kurulan Kozan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği olağanüstü kongre yaparak...

Adana’nın Kozan ilçesinde 2006 yılında kurulan Kozan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği olağanüstü kongre yaparak yeni başkanını seçti.

Kozan Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen dernek başkanlığı seçiminde derneğe kayıtlı 27 üyeden 24’ü oy kullandı.

24 üyenin de oyunu alan Fuat Aydın Kozan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği Başkanlığına seçildi. Aydın, “Bana bu görevi layık gördükleri için yönetim kurulu üyelerimize ve derneğimiz başkanı Ferhat Boyraz’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetim kurulumuzla beraber ilçemizde kalıcı hizmetler oluşturabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah bundan sonra da istişare içerisinde Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneğimizin ismini daha iyi duyuracağız.” Dedi.

Reklam
Reklam

7 yıldır Kozan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği’nin başkanlığını yapan Ferhat Boyraz yeniden aday olmazken görevi Aydın’a devrederek başarılar diledi.

Kozan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcılığına ise Ahmet Korkut, Yönetim Kurulu asil üyeliklere Adem Saygıcak, Ferhat Boyraz ve Hüseyin Çetin seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: