Kozan'da Kitap Dostu Öğrenciler Ödüllendirildi

Kozan'da özel bir kolej, başlattığı kitap okuma kampanyası kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilerini okuma gözlüğü ve kitap dostu belgesi ile ödüllendirdi.

Kozan'da özel bir kolej, başlattığı kitap okuma kampanyası kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilerini okuma gözlüğü ve kitap dostu belgesi ile ödüllendirdi. Özel Kozan Koleji'nden yapılan açıklamada, kitap okuma alışkanlığı ve sevgisini arttırmak amacıyla 3 ay önce başlatılan kampanya kapsamında öğretmen ve öğrencilerin günde 40 dakika kitap okumaları için okuma saati düzenlendiği belirtildi. Türkçe öğretmeni Yakup Çelik'in başlattığı “Ödüllü Kitap Okuma” etkinliğinde öğretmen ve öğrencilerin yoğun bir katılım gösterdiği ifade edilen açıklamada, etkinlik kapsamında her sınıf düzeyindeki öğrencilerin kütüphanedeki kitaplardan yararlanmasının sağlandığı ve okulda kitap okumayan hiçbir öğrencinin kalmamasının hedeflendiği bildirildi. Küçük ancak önemli bir adım olarak değerlendirilen kitap okuma günlerinde, en çok kitap okuyan öğrencilerin okuma gözlüğü ve kitap dostu belgesi ile ödüllendirildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: