Kozan'da Kitap Okuma Etkinliği

Adana'nın Kozan ilçesinde Ticaret Meslek Lisesi okul idareci ve öğrencileri Dünya Kitap Okuma Günü nedeniyle...

Adana'nın Kozan ilçesinde Ticaret Meslek Lisesi okul idareci ve öğrencileri Dünya Kitap Okuma Günü nedeniyle Muhsin Yazıcıoğlu Parkında bir araya geldiler.

Vatandaşları okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler yanlarında getirmiş oldukları dövizlerle kitap okuma alışkanlığının artırılmasını istediler. Okul Müdürü Adnan Deniz; "Dünya Kitap Okuma Günü nedeniyle öğrencilerimizle birlikte bir araya geldik. Amacımız vatandaşlarımızın biraz daha okuma alışkanlığını geliştirmektir. Günümüzde malesef teknolojinin gelişmesiyle birlikte vatandaşlarımızın okuma alışkanlığı biraz daha azaldı. Bütün hemşerilerimi kitap okumaya davet ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: