Kozan'da Köprü Çalışması

Kozan'da restorasyonu devam eden tarihi Roma köprüsünün geçici olarak ulaşıma kapatılması üzerine yapımına başlanılan alternatif köprünün hizmete sunulduğu bildirildi.

Kozan'da restorasyonu devam eden tarihi Roma köprüsünün geçici olarak ulaşıma kapatılması üzerine yapımına başlanılan alternatif köprünün hizmete sunulduğu bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana ve Irmak caddelerini birbirine bağlamak amacıyla Ocak ayında yapımına başlanılan 12 metre genişliğindeki çift yönlü köprü tamamlandı. Belediye Başkanı Kazım Özgan, alternatif köprünün ardından restorasyonu devam eden Tarihi Roma Köprüsü’ndeki çalışmaların da tamamlanarak ulaşıma açılmasıyla trafiğin rahatlatılacağını belirtti. Köprünün trafiğe açıldığını bildiren Özgan "Alternatif köprünün trafiğe açılması ile Adana ve Irmak caddelerindeki trafik akışı kontollü olarak sağlanmış oldu. Tarihi köprü de restorasyon çalışması tamamlandıktan sonra trafiğe açılacak" ifadeleri kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: