Kozan'da lise öğrencilerden, yatılı öğrenciler yararına kermes

Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, staj yaptıkları okuldaki dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, staj yaptıkları okuldaki dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Okul Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim programı kapsamında stajlarını Kozan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) yapan 11. sınıf öğrencileri, yakından tanıma fırsatını buldukları yatılı okuyan dar gelirli öğrenciler yararına, okullarının kantinin de gıda kermesi düzenledi.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamının öğrenciler yararına kullanılacağı, öğrencilere yardımda bulunmak isteyen veli, öğretmen ve vatandaşların kermesi ziyaret ederek alışveriş yapabilecekleri ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, YİBO'daki öğrencilere yönelik moral-motivasyon çalışması da planlandığı belirtilirken, öğrencilerinin duyarlı ve örnek davranışlarının memnuniyet verici olduğu kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: