Kozan'da Öğrenci Yurduna Katkı Için Kermes Düzenlendi

Kozan'da, Çukurova Eğitim ve Kültür Derneği (ÇEKÜD) önderliğinde yapımına başlanan 90 kontenjanlı özel öğrenci yurdu inşaatına katkı sağlamak amacıyla kermes

Kozan'da, Çukurova Eğitim ve Kültür Derneği (ÇEKÜD) önderliğinde yapımına başlanan 90 kontenjanlı özel öğrenci yurdu inşaatına katkı sağlamak amacıyla kermes düzenlendi.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Göçyolu Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda düzenlenen gıda, giyecek ve el işi kermesinin açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin geleceği olan çocukların en iyi şekilde eğitim görerek yetişebilmesi için gösterilen gayret ve çabaların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

ÇEKÜD Başkanı Salih Ağca ise 10 gün süreyle açık kalacak kermesten elde edilecek gelirin tamamının 90 öğrenci kapasiteli yurdun inşaatında kullanılacağını belirterek, destek verenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kermesin açılışı Kaymakam Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez tarafından yapıldı.

Daha sonra davetliler kermesi gezerek alışveriş yaptı.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: