Kozan'da, Öğrencilere Polis Teşkilatı Tanıtıldı

Kozan'da, 50. Yıl Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Kariyer günleri" etkinliğinde polis teşkilatı tanıtıldı.

Kozan'da, 50. Yıl Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Kariyer günleri" etkinliğinde polis teşkilatı tanıtıldı.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu, polis adaylarında aranan şartlar, eğitim süreci ve teşkilat yapısı hakkında öğrenciler tarafından yöneltilen soruları cevaplandırdı.

İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nde görevli Başpolis Murat Soydan ise trafik kuralları, kask ve emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memuru Sinan Savran ise bilişim suçları, bilgisayar ve internet güvenliği için dikkat edilmesi gerekenler ve sosyal paylaşım sitelerinin kullanımında karşılaşılan sorunları anlatarak öğrencilere uyarılarda bulundu.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri daha sonra öğrencilere çeşitli broşürler dağıttı.

Muhabir: Volkan Varan / Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: