Kozan'da "Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi"

Kozan'da, "Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) saha

Kozan'da, "Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) saha koordinatörlerinin Belediye Başkanı Kazım Özganı ziyaret ettiği bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Özdoğan, UNICEF Saha Koordinatörü Işıl Taş, UNICEF Saha Eş Koordinatörü Esra Kurtaran ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Şube Müdürü Özdoğan, projenin Milli Eğitim Bakanlığı'nca Avrupa Birliği'nin mali katkısı ve UNICEF'in teknik desteğiyle yürütüldüğünü ifade ederek, ziyareti projenin ilçede daha sağlıklı ve güçlü yürütülebilmesi için Belediye Başkanı Kazım Özgan ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Kazım Özgan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çocuklarımızın zihinlerinin gelişmeye başladığı en önemli çağda eğitimle buluşması oldukça önemlidir. İlçemizde okul öncesi eğitime verilen önem her geçen gün artıyor" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Volkan varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: