Kozan'da Oyuncak Toplama Kampanyası

Kozan'da, Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda köy okullarında dağıtılmak üzere oyuncak toplama kampanyası

Kozan'da, Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda köy okullarında dağıtılmak üzere oyuncak toplama kampanyası başlattığı bildirildi.

Okul müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Öğrenci Meclis Başkanı Büşra Ören ve okul arkadaşlarının "Küçük bir oyuncak büyük bir mutluluk" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ilçedeki okullar, kurumlar ve vatandaşlardan oyuncak toplanacak.

Toplanan oyuncaklar ayrıştırıldıktan sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilecek.

Reklam
Reklam

Köy muhtarları ve okul müdürleri aracılıyla dağılacak oyuncaklarla, çocukların 23 Nisan'da sevindirilmesi ve atıl oyuncakların değerlendirilmesi hedefleniyor.

Kampanyaya yoğun destek olması halinde ilçe dışındaki okullara da oyuncak gönderilebileceği kaydedildi.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: