Kozan’da Polisler Için Kondisyon Ve Spor Merkezi Açıldı

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Kozan’da da etkinliklerle kutlandı. Hükümet...

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Kozan’da da etkinliklerle kutlandı.
Hükümet Konağı’ndaki tören Atatürk Anıtı’na Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili ve İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu tarafından çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde Müdür Zaimoğlu tebrikleri kabul etti. Yapılan ikramların ardından Emniyet Müdürlüğü'nün polis memurlarının yararlanması amacıyla düzenlediği spor ve kondisyon merkezi törenle açıldı.
Spor salonunun açılışını, Kaymakam İzzettin Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu birlikte yaptı.
Kaymakam Sevgili, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, açılan spor ve kondisyon merkezinin de polis memurlarının sağlıklı yaşam ve hareket gerektiren meslekleri açısından yararlı olacağını söyledi.
Spor salonun gezilmesinin ardından program sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: