Kozan'da pompalı saldırı; 4 yaralı

Adana'nın Kozan ilçesinde, pompalı tüfekle ateş edilen grupta 4 kişi yaralandı.

Kozan'a bağlı Ayvalıkoyak mevkisinde, yol kenarında sohbet eden motosikletli bir grubun bulunduğu yere otomobille gelen ve gruptakilerle arasında husumet bulunduğu ileri sürülen Adem D, pompalı tüfekle ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Saldırıda, Ali Kavacık (19), Abdullah Yılmaz (31), Yunus Demiryürek (20) ve Ercan Ceylan yaralandı. Ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Abdullah Yılmaz ve Ercan Ceylan ilk tedavilerinin ardından Adana'daki hastanelere sevk edildi.

Bu arada, olay yerine sevk edilen ambulanslardan birinin ön camı, ambulans yanlış yöne gittiği gerekçesiyle yaralı yakınlarından birinin taş atması sonucu kırıldı.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra kaçan zanlı Adem D'nin yakalanmasına çalışıldığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz