Kozan'da Resim Ve Kitap Sergisi

Kozan'da, ressam Sibel Aydoğan ikinci kişisel resim ve kitap sergisini açtı.

Kozan'da, ressam Sibel Aydoğan ikinci kişisel resim ve kitap sergisini açtı.

Atatürk Parkındaki SODES Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki resim sergisinin açılışını Belediye Başkan Vekili Ferhat Poyraz ve ressam Sibel Aydoğan birlikte gerçekleştirdi.

Ressam Aydoğan'ı çalışmaları dolayısıyla kutlayan Poyraz, "Eli silah tutan değil, kalem tutan bir insan, sanatçı yetiştirdikleri için Aydoğan ailesine de teşekkür diyorum" dedi.

Uludağ Üniversitesi Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi ressam Sibel Aydoğan ise, ikinci kişisel resim sergisinde, çoğunluğu sürrealist tarzda yapılmış 33 kara kalem eserinin yer aldığını, daha önce çok sayıda karma resim sergisini de katıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Sergide, kişisel kütüphanesinde yer alan yaklaşık 500 kitaptan 75'ine de yer vererek, sanatseverlerin önemli eserlere imza atan yazarlarla tanışmasını sağlamak istediğini belirten Aydoğan, serginin 3 gün boyunca gezilebileceğini kaydetti.

Muhabir: Volkan Varan / Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz