Kozan'da Satranç Turnuvası

Kozan'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla satranç turnuvası düzenleneceği bildirildi.

Kozan'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla satranç turnuvası düzenleneceği bildirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Kozan İlçe Temsilciliği'nden alınan bilgiye göre, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TSF ilçe temsilciliği ve Yıldırımspor Kulübü işbirliği ile "24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde, lisanslı sporcuların katılabileceği satranç turnuvası, 17 Kasımda Özel Burç Mimar Fatma Tutar İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Başvuruların 16 Kasım'da sona ereceğini ifade eden federasyon yetkilileri, 5 tur İsviçre sistemine göre gerçekleştirilecek turnuvaya yaklaşık 150 sporcunun katılımı beklediklerini, dereceye giren sporcuların madalya ve kupa ile ödüllendirileceğini belirttiler.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: