Kozan’da SODES Bilgilendirme Toplantısı

Kalkınma Bakanlığı'nca yürütülen Sosyal Destek Programı (SODES)'na ilişkin 2013 yılı proje teklif çağrısı başvuru usul...

Kalkınma Bakanlığı'nca yürütülen Sosyal Destek Programı (SODES)'na ilişkin 2013 yılı proje teklif çağrısı başvuru usul ve esaslarıyla, program bazlı uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen, Adana Proje ve Koordinasyon Merkezi Proje Uzmanı Adem Yılgın'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, proje teklif çağrısı yapıldı. 2013 yılında hazırlanacak olan SODES projeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verildi. Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin başvuru yapabileceği SODES projelerinin öncelikli konuları hakkında bilgi aktarıldı. Proje Uzmanı Adem Yılgın, SODES programlarıyla özellikle dezavantajlı grupların ve il genelinin beşeri sermayesini güçlendirmenin ve toplumsal bütünleşme sürecine destek olmanın amaçlandığını söyledi. Yılgın, yazışmaların, genelde gecikmesinden dolayı mutlak olarak Adana SODES’in web sitesinin günlük ziyaret edilmesi tavsiyesinde bulunarak, günümüzün bilgi ve teknoloji çağı olduğunu, bunun da kullanılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Yetkililer, başvuruların, 12 Mart ve 12 Nisan tarihleri arasında olacağını belirterek, proje başvurularının son güne bırakılmaması yönünde uyarılarda bulundu. Toplantıya Kozan, İmamoğlu ve Aladağ ilçelerinden ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: