Kozan'da Trafik Kazaları: 12 Yaralı

Kozan'daki iki trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Kozan'daki iki trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kozan-Kadirli karayolu Bulduklu-Kuyuluk köyü kavşağında Mehmet Yıldız'ın kullandığı 01 BH 257 plakalı kamyonet ile Ümmet Kızık yönetimindeki 34 TD 1861 plakalı otomobil çarpıştı. Bu sırada Yunus Hopurcuoğlu'nun kullandığı 80 AH 878 plakalı otomobil de duramayınca Kızık'ın aracına arkadan çarptı.

Kazada 34 TD 1861 plakalı otomobilin sürücüsü Ümmet Kızık (35) ile yakınları Muhammet Deniz Kızık (3), Mustafa (48), Fatma (37), Alperen (1) ve Arda Murat Uyanık (5) yaralandı.

Reklam
Reklam

Yaralılar, ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saimbeyli Caddesi lise kavşağında ise Rafet Kamalı (42) yönetimindeki 01 BPP 45 plakalı otomobil ile Kerim Gedik'in (42) kullandığı 07 AH 421 plakalı otomobil, ışık ihlali sebebiyle çarpıştı.

Yaralanan sürücüler ile 07 AH 421 plakalı otomobilde bulunan Melek (36), Turan (10), Ayşe (9) ve Burçin Gedik (11) ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Muhabir: Volkan Varan / Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: