Kozan’da trafik kazası: 1 ölü

Adana’nın Kozan ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen...

Adana’nın Kozan ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Akdam köyü Eseler Mahallesinde İsmet Bozdoğan'ın (40) kullandığı 01 RU 530 plakalı motosiklete, Mutlu Özdemir idaresindeki 01 VH 799 plakalı otomobil çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü İsmet Bozdoğan'ın sol bacağı koparken, yanında bulunan Kazım Ercan'ın (29) bacağından ve kafasından yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar kaza yerine çağırılan ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumları ağır olan yaralılardan Kazım Ercan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine; diğer yaralı İsmet Bozdoğan ise, Adana Ortadoğu Hastanesine sevk edildi. Yaralının yakınları Kozan Devlet Hastanesine koşarken, yaralılardan İsmet Bozdoğan'ın annesi Melahat Bozdoğan sinir krizleri geçirdi.

Reklam
Reklam

Adana Ortadoğu Hastanesine kaldırılan ve kazada bir bacağı kopan iki çocuk babası İsmet Bozdoğan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan ise kafasından darbe alan Kazım Ercan’ın ise hayati tehlikesinin devam etiği öğrenildi.

Kazada yaralanan Kazım Ercan'ın, geçtiğimiz ay meydana gelen baraj faciasında kayıp olan baraj işçisi Hasan Polat'ın teyzesinin oğlu olduğu ve arama çalışmasına yardım etmek için arkadaşı ile olay yerine gittiği belirtildi.

Bu arada otomobil sürücüsü Mutlu Özdemir’in Gökdere Köprü Barajında mühendis olarak çalıştığı ve Jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Öte yandan, Gökdere Köprü Barajı Derivasyon Tünelinin kapağının patlaması sonucu kaybolan 5 işçinin bulunması için dün Göksu Nehri'nde geniş kapsamlı arama çalışması başlatılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: