Kozan'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Kozan ilçesinde, otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kozan ilçesinde, otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Batı Geçiş Çevre Yolu Sırkıntı Yol Kavşağında, Orhan Ayyıldız'ın (50) kullandığı 01 TJ 032 plakalı otomobil ile Yakup Şahin yönetimindeki 01 JP 624 plakalı kamyon çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Orhan Ayyıldız ile yanında bulunan karısı Münevver Ayyıldız (49) yaralandı. Aynı araçta bulunan Fatma Ayyıldız (24) ise kazayı yara almadan atlattı.

Çevreden gelen vatandaşlar tarafından kaldırıma taşınan yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Bir süre tek şeridi ulaşıma kapanan çevre yol, kaza yapan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Muhabir : Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: