Kozan’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar oluştu. ...

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar oluştu.

Çevre Yolu Sırkıntı Kavşağı'nda meydana gelen kazada Sırkıntı Caddesi'nden Güneri Caddesi istikametine giden Mustafa Gökdeniz (32) idaresindeki 80 AN 310 plakalı otomobil ile Kozan İstikametinden Adana istikametine ilerlemekte olan İsa Sakar yönetimindeki 01 VT 895 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile İsa Sakar yönetimindeki araç takla atarak yan şeride geçti.

Kazayı araç sürücülerinden Mustafa Gökdeniz yara almadan atlatırken diğer araç sürücüsü İsa Sakar ile yanında yolculuk eden ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Sürücü Sakar ve yanındaki yaralı olay yerine çağırılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Polikliğine kaldırılırken polis kaza ile ilgili soruşturmayı başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: