Kozan’da Trafik Kazası: 5 Yaralı

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kozan-Kadirli karayolu Bulduklu...

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kozan-Kadirli karayolu Bulduklu köyü yol kavşağında Mehmet Yıldız'ın kullandığı 01 BH 257 plakalı kamyonet ile Ümmet Kızık yönetimindeki 34 TD 1861 plakalı otomobil çarpıştı. Bu sırada Yunus Hopurcuoğlu'nun kullandığı 80 AH 878 plakalı otomobil de duramayınca Kızık'ın otomobiline arkadan çarptı.

Kazada 34 TD 1861 plakalı otomobilin sürücüsü Ümmet Kızık'ın (35) yakınları Muhammet Deniz Kızık (3), Mustafa Uyanık (48), Fatma Uyanık (37), Alperen Uyanık (1) ve Arda Murat Uyanık (5) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, karayolu bir süre trafiğe kapandı. Jandarmanın çalışması sonucu yol tekrar açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: