Kozan'da "Trafik Melekleri" Projesi

 Kozan ilçesinde, "Trafik melekleri" projesi kapsamında, 11 bin anaokulu ve ilkokul öğrencisinin trafik eğitimi alacağı bildirildi.

Kozan ilçesinde, "Trafik melekleri" projesi kapsamında, 11 bin anaokulu ve ilkokul öğrencisinin trafik eğitimi alacağı bildirildi. Trafik melekleri projesi'nin koordinatörlüğünü yapan Ilıca Köyü İlkokulu öğretmeni Hacer Kuzkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projeyle, çocukların küçük yaşta trafik kültürünü kazanmalarını amaçladıklarını belirtti. Kuzkaya, Kozan Kaymakamlığı'nca desteklenen proje kapsamında ilçe merkezi ve köylerdeki yaklaşık 11 bin öğrenciye eğitim verilmesi için 24 bin adet "Aile trafik sözleşmesi", "Trafik meleği kimlik kartı" ve çeşitli broşürler bastırıldığını söyledi. Mayıs ayı sonunda bu yılki bölümü tamamlanacak olan projenin gelecek eğitim öğretim yılının eylülde devam edeceğini de ifade eden Kuzkaya, "Bu projeyle çocuklarımıza trafik kültürünü küçük yaşta verirken, ailelerin de bu eğitime katılımlarını sağlamış oluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: