Kozan'da Voleybol Turnuvası

Kozan'da, 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi.

Kozan'da, 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi.

Kozan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Haydar Aydoğan, yazılı açıklamasında, bu yıl ikincisini düzenledikleri geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nın 13 takımın katılımıyla Kozan Spor Salonu'nda başladığını bildirdi.

Aydoğan, turnuvayı düzenleme amaçlarının öğretmenlerin kaynaşmasını sağlamak, günün yorgunluğunu ve stresini spor yaparak gidermek olduğunu ifade ederek turnuvaya katılarak renklendiren takımlara başarılar dileyerek teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Dört grubun yeraldığı turnuvada, gurubunda ilk iki arasına giren takımlar bir üst tura çıkma hakkını kazanacak. Eleme usulü devam edecek olan turnuvanın final karşılaşması 23 Kasım 'da oynanacak.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 18.00-de başlayıp 21.00-a kadar sürecek karşılaşmalara tüm sporseverler izleyici olarak katılabilecek.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: