Kozan'da Yapımı Devam Eden 5 Bin Kişilik Cami Yararına Kermes

Adana’nın Kozan ilçesinde inşaatı devam eden 5000 kişilik Hoca Ahmet Yesevi Camii için kermes düzenlendi.Cami...

Adana’nın Kozan ilçesinde inşaatı devam eden 5000 kişilik Hoca Ahmet Yesevi Camii için kermes düzenlendi.

Cami içerisinde gerçekleştirilen kermesin açılış kurdelesini Kaymakamı İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Müftü Vekili İbrahim Öztürk birlikte kesti.

Açılışta konuşan Müftü Vekili İbrahim Öztürk; Hoca Ahmet Yesevi gibi değerli bir bilim adamının adının verildiği ilçenin en büyük camiini bu katkılarla ramazan ayına yetiştirip açılışını yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ögan da böyle bir camiinin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaymakam Sevgili ise “Hayırda yarışınız’ cümlesinden yola çıkarak ülkemize hizmet edelim. 5 bin kişinin aynı anda ibaret edebileceği camimizin bu hale gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçe Müftülüğümüz tarafından camimiz yararına düzenlenen kermesimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Hoşkadem Camii İmamı Abdurrahman Yılmaz’ın yaptırdığı duanın ardından açılış gerçekleşti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: