Kozan'da "Yeni Ufuklar-Kozan 2060" Çalıştayı

Kozan Belediyesi'nce 2 yıl önce başlatılan "Yeni Ufuklar-Kozan 2060" projesi kapsamında üçüncü çalıştay düzenlendi.

Kozan Belediyesi'nce 2 yıl önce başlatılan "Yeni Ufuklar-Kozan 2060" projesi kapsamında üçüncü çalıştay düzenlendi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Yaverin Konağı'nda gerçekleştirilen çalıştayda, Kozan'ın geleceği için bir vizyon oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Projede, konusunda uzman kişiler ve akademisyenlerin bir araya geldiğine işaret eden Özgan, ilçenin gelecek 50 yılını planlarken özellikle tarihi dokunun korunması ve yaşatılması konusunun ele alınacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Çalıştay, program Koordinatörü Numan Cebeci ve Kozan Belediyesinde görevli mimar Yaşar Gök'ün sunumu ile devam etti.

Toplantıya, Kaymakam İzzettin Sevgili, Mimar Alp Arısoy, akademisyenler, şehir plancıları, peyzajcılar, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, Kozan Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen, Kozan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Sırkıntı katıldı.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: