Kozan'daki 2. Grup 2B Taşınmazların Satışı

Kozan'da 2B arazilerin satışını öngören kanun kapsamında gerçekleştirilen uygulama ile 2. grup taşınmazların satın alma başvuru tarihleri açıklandı.

Kozan'da 2B arazilerin satışını öngören kanun kapsamında gerçekleştirilen uygulama ile 2. grup taşınmazların satın alma başvuru tarihleri açıklandı. Kozan İlçe Mal Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "6292 sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Kanunu" kapsamında 1. grup 2B arazilerin satışının bir süre önce tamamlandığı, 2. grup taşınmazların satışı için başvuru tarihlerinin belirlendiği kaydedildi. Açıklamada, Marangeçili, Kalkumaç, Düzağaç, Akkaya ve Kapıkaya köylerinde 2B taşınmazı bulunan vatandaşların en geç 25 Aralık, Karanebili, Kuytucak, Çamlarca ve Yanalerik köylerinde 2B taşınmazı bulunan vatandaşların ise en geç 1 Ocak 2014'e kadar Kozan Mal Müdürlüğü'ne satın alma başvurusunda bulunmaları istendi. Başvuruların süresinde yapılmaması halinde, vatandaşların ilgili kanun kapsamındaki indirim ve taksit haklarından yararlanamayacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: