Kozan'daki Altyapı Çalışmaları

Adana'nın Kozan ilçe Belediye Başkanı Kazım Özgan, altyapıya büyük önem verdiklerini ve göreve geldikleri 2004...

Adana'nın Kozan ilçe Belediye Başkanı Kazım Özgan, altyapıya büyük önem verdiklerini ve göreve geldikleri 2004 yılından bu yana ilçe genelinde 100 kilometrelik altyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kozan'da altyapı çalışmaları devam ediyor. Varsaklar Mahallesi'nde oluşturulan yeni yerleşim alanının kanazilasyon işlemleri başlatılırken, söz konusu çalışmaların da oluşturulan bir program dahilinde sürdürüldüğü kaydedildi. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Varsaklar Mahallesi'ndeki Veysel Şaşoğlu, Ziyapaşa ve Ulubey sokaklarda çalışmaların sona erdiğini ifade ederek, havaların düzelmesi ile birlikte sokakların asfaltlanacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Altyapıya büyük önem verdiklerini kaydeden Özgan, göreve geldikleri 2004 yılından bu yana 100 kilometrelik altyapı çalışması gerçekleştirdiklerinin bilgisini de verdi. Özgan, "İlçemiz giderek büyüdüğü ve genişlediği için 15 mahalleye bölündü. Dolayısıyla vatandaşlarımızın bu konuda talep ve ihtiyaçları da arttı. Varsaklar Mahallesi'nin kanalizasyon hattı olmayan sokaklarında altyapı çalışmalarını tamamladık. Mahallede daha önce döşenmiş olan yetersiz boruları değiştirirken, 3 kilometrelik ana hat döşendi. Sokak aralarındaki evlere de bir kilometrelik hat bağlantısı yapıldı. Diğer ihtiyaç olan mahallelerde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: