Kozan'daki Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kozan'da,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen liseler arası kızlar voleybol turnuvasının şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Lisesi takımı oldu.

Kozan'da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen liseler arası kızlar voleybol turnuvasının şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Lisesi takımı oldu. Kozan İsmet Atlı Spor Salonu'nda düzenlenen ve 10 takımının katıldığı turnuvanın final karşılaşmasında Mehmet Akif Ersoy Lisesi, rakibi iSağlık Meslek Lisesi'ni 3-0 yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın ikinciliğini Sağlık Meslek Lisesi, üçüncülüğünü ise Yusuf Baysal Anadolu Lisesi elde etti. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kaymakam Avni Oral, Belediye Başkanı Kazım Özgan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez verdi. Kaymakam Oral, eğitimin yanında öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı yapan sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri önemsediğini ifade ederek , turnuvaya katılım cesareti gösteren okul, öğrenci ve ailelerini kutluyarak, başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: