Kozanlı Öğrenciler Okullar Arası Güreş Turnuvasında 4 Madalya Aldı

Sarıçam Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen güreş turnuvasına Kozan...

Sarıçam Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen güreş turnuvasına Kozan Yunus Emre Ortaokulu’ndan 6 öğrenci katıldı.

Turnuva sonunda 30 kg’da İsa Cengiz birinci, 45 kg’da Batuhan Kaya, 32 kg’da Murat Can ve 42 kiloda Ümit Akbolat üçüncü oldu. Turnuvadan dört madalya ile okullarına dönen öğrencileri Okul Müdürü Reşit Cömert ve arkadaşları coşku ile karşıladı.

Müdür Cömert; “Öğrencilerimizin dört madalya ile dönmesi bizi gururlandırdı. Öğrencilerimizi desteleyerek bu başarıyı yakalamasına vesile olan Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Belediye Başkanımız Mimar Kazım Özgan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faruk Sönmez, güreş hocamız Yahya Göbelek’e teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin daha güzel dereceler elde edebilmesi için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: