Kozanlı Öğrencilerin Masa Tenisi Başarısı

Kozan ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Kavak, masa tenisi turnuvasında il ikincisi olan İsmet İnönü Ortaokulu takımını kabul etti.

Kozan ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Kavak, masa tenisi turnuvasında il ikincisi olan İsmet İnönü Ortaokulu takımını kabul etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nca, Adana Asım Savaş Spor Salonu’nda düzenlenen ortaokullar arası küçükler masa tenisi il birinciliği müsabakalarında İsmet İnönü Ortaokulu il ikincisi oldu. Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Kavak, elde ettikleri başarılı sonuçla, bölge şampiyonasına katılma hakkını kazanan masa tenisi takımını ve okul idarecilerini makamında kabul ederek tebrik etti ve başarılar diledi. Okul Müdürü Oğuz Şengel, akademik başarıya yardımcı olması açısından okuldaki her öğrencinin, spor veya sanat dallarından en az birisiyle amatör olarak ilgilenmesini teşvik ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: