Kozanlı polis Can'ın babası: Oğlumla görüştüm, yaralı değil

Şırnak'ta güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlarda pusuyu düşürülen güvenlik görevlileri arasında yer alan Kozanlı polis Erkan...

Şırnak'ta güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlarda pusuyu düşürülen güvenlik görevlileri arasında yer alan Kozanlı polis Erkan Onur Can'ın yaralı olmadığı ortaya çıktı. Oğlu ile bugün telefonda görüştüğünü belirten baba Ali Can, medyaya yansıyan bilgilerin yanlış olduğunu söyledi.

Bugün bazı gazetelerde yer alan ve çatışma esnasında annesiyle konuşurken vurulduğu yönündeki bilgilere tepki gösteren Can ailesi, haberlerin yanlış bilgilerle dolu olduğunu ve bütün akrabalarının bu haberlerden dolayı tedirgin olduğunu belirtti.
Dün sabah saatlerinde oğlunu aradığını ve önce anne Fatma Can’ın oğluyla konuştuğunu ardından da telefonu kendisinin aldığını ifade eden baba Ali Can, oğlunun birkaç saattir çatışmada olduğunu söylemesi üzerine annesinin rahatsızlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Ancak oğlunun yaralandığına dair herhangi bir şey söylemediğini ve telefonların çekmemesi nedeni ile daha sonraki aramalarda kendisine ulaşamadıklarını ifade eden baba Can, bu sabah yeniden oğluyla görüşme imkânı bulduğunu söyledi.

Can, dün yapılan ve bugün ulusal gazetelerde yer alan haberlerden dolayı pek çok kişinin taziye için aradığını ve bunun da kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Oğlu ile bu sabah yaptığı telefon görüşmesinde hala çatışma bölgesinde bulunduğuna dair bilgi aldığını söyleyen baba Ali Can, bütün ekip arkadaşlarına dua ettiklerini ifade etti.

Ağabey Volkan Can ise annesinin zaten sinir hastası olduğunu, dün çatışma haberini duyunca da fenalık geçirdiğini anlattı. Ağabey Can, dün ve bugün verilen yanlış haberlerden dolayı telefonlarının hiç susmadığını ve arayan herkesin taziye bildirmesinden dolayı üzüldüklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: