Kozcağız Belediyesi tarafından muhtarlara ve meclis üyelerine iftar

Bartın’a bağlı Kozcağız Belde Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak muhtarlara ve meclis üyelerine yönelik düzenlediği...

Bartın’a bağlı Kozcağız Belde Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak muhtarlara ve meclis üyelerine yönelik düzenlediği iftar yemeği gerçekleştirildi.
Kozcağız Belediyesi Konukevi'nde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Dursun, Sefai Dikyurt, Recep Kantarcıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, Kumluca Belediye Başkanı ve Bartın Belediyeler Birliği Başkanı Metin Çetin, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Yaşar Tuna, Kozcağız Belediye Meclisi Üyeleri, Kozcağız köy ve mahalle muhtarları katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin bu ayda yaşandığını söyledi. Karaman iftar yemeğine katılan Milletvekili Tunç ve diğer davetlileri teşekkür etti. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu anımsatan Tunç, dayanışma ve yardımlaşma duygularının bu ayda çok daha ön plana çıktığını belirtti.
Çevredeki yardıma muhtaç insanlara ve Afrika’da açlık sıkıntısı çeken insanlara yardım eli uzatma çağrısı yapan Milletvekili Tunç, son terör saldırılarının Ramazan sevincimize gölge düşürdüğünü de söyledi.
İftar yemeğinin ardından belediye çay bahçesinde Kozcağızlılarla bir araya gelen Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberindekiler, burada da çay sohbet gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz